Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mesterséges Sóbarlangok Magyarországon képes leírás - Sóbarlang.tlap.hu
részletek »

Mesterséges Sóbarlangok Magyarországon - Sóbarlang.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sobarlang.tlap.hu » Mesterséges Sóbarlangok Magyarországon
Keresés
Találatok száma - 25 db
 Bp. XI. Szalina Sóbarlang

Bp. XI. Szalina Sóbarlang

Kellemes környezetben, a legmodernebb, leghatékonyabb, szabályozható non-stop száraz beporlasztásos sóterápiával várjuk kedves vendégeinket! A terápia alatt kellemes relaxációs zenét és fényterápiát is biztosítunk. A gyermekeket rengeteg játék, és sóhomokozó várja!

Buda - Sólámpás sóbarlang

Buda - Sólámpás sóbarlang

Buda legnagyobb Sólámpás kristálysó sóbarlangja legkiválóbb minőségű, nyolc tonna Pakisztánban, kézzel bányászott himalájai kristálysó téglából épült. Ez a mennyiség már minőségi hatást hoz létre. A himalájai kristálysó nagyon speciális keletkezési körülményei és összetétele miatt egyedülálló színválasztékú és szépségű.

Buda XI. Madárhegyi Sóbarlang

Buda XI. Madárhegyi Sóbarlang

A Madárhegyi Sóbarlangot ajánlom mindazoknak, akik odafigyelnek egészségükre és a természetes gyógyulást szeretik. A sóbarlang nem csak akkor jó amikor megfázunk és különböző eredetű felső légúti panaszunk van, hanem immunerősítésre, és bőrbetegségekre is nagyon jó. A parajdi só a világon az egyik legjobb minőségű 84 féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. Ha nincs ideje vagy kedve, hogy 650 km-t utazzon a parajdi sóbányába, akkor jöjjön hozzánk! Elhoztuk Önöknek a parajdi sóbánya 270 méteres mélységéből a 22 millió éves sótömböket és a helyszínen felállítottuk a terápiás II. tárna egy élethű részét, amelyben ugyanazokkal a feltételekkel gyógyulhat, regenerálódhat. Teázó-Kávézónkban kínálunk szálas tea különlegességeket helyben fogyasztásra és elvitelre. Várunk mindenkit szeretettel.

Budakeszi sóházikó

Budakeszi sóházikó

Sóházikónk a terápiához legkedvezőbb hőmérsékleten üzemel, ez a hőmérséklet garantálja a legjobb hatásfokot. Ez a mennyiségű sótégla biztosítja, hogy már a 45 perces terápia alkalmával is érezhetőek a sóterápia kedvező hatásai. A helyiség kialakításánál figyelembe vettük kedves vendégeink nyugalmának biztosítását is. A terápia időtartamára a sóbarlang kizárólag az Ön és családja számára biztosított, így mások nem zavarhatják meg nyugalmukat.

Budaőrs: Gyereksóterápia

Budaőrs: Gyereksóterápia

A legfontosabb dolog az életben az egészséges gyermek. Ennek csak az van tudatában, akinek már volt része abban, hogy csak tehetetlenül nézi gyermekének küzdelmét akár már egy enyhe megfázással szemben is. Egy olyan természetes megoldást kínálunk, amivel egészségesebbé válhat a család minden tagja.

Budapest - Fortuna Sóbarlang

Budapest - Fortuna Sóbarlang

Budapest egyetlen és eredeti kivitele-zésben épült Salzberger tipusú 12 személyes sóbarlangjába várjuk kedves vendégeinket a XVI. kerületben. A kúrák kényelmes relaxáló székekben, zene kíséretében történnek, ami segíti testünket az ellazulásban, és teljes megnyugvást okoz. A sóbarlangban kialakított fénytechnika (sárga, narancs és vörös) serkentőleg, élénkítőleg hatnak, (lila, kék és indigó) oldják a feszültséget és megnyugtatják az idegeket. Egyetlen kúra a sóbarlangban annyit ér, mint egy teljes nap a tengerparton!

Budapest - Salzberger sóbarlang

Budapest - Salzberger sóbarlang

A Salzberger sóbarlang Holt-tengeri só és kősó felhasználásával, egy vadonatúj technológiával természetes gyógymódot kínál egészségünk védelmére, különböző betegségek megelőzésére és bizonyos betegcsoportok rehabilitációjára. A barlangban különleges, rendkívül tiszta mikroklíma uralkodik és az ásványi anyagokkal telített állandó hőmérsékletű levegő az egészségre előnyös negatív töltéssel bír. A só a szervezet számára fontos kémiai elemeket, jódot, káliumot, magnéziumot, kalciumot, szelént -és számos más hasznos anyagot -tartalmaz. Az állandóan párolgó és újra lecsapódó só negatív iontöltést hoz létre, amely a szervezetet károsító pozitív töltéseket (elektroszmog, dohányfüst) közömbösíti, a szervezet egyensúlyát helyreállítja.

Budapest - Sóbarlang kávézó

Budapest - Sóbarlang kávézó

Budapest szívében, a XIII. kerületben a Visegrádi utca 25 szám alatt várjuk szeretettel. Az Önök segítségével szeretnénk létrehozni egy olyan Kismama birodalmat, ahol relaxálódhat, kikapcsolódhat és egészséges italokkal, süteményekkel kényeztetheti önnmagát. Felnőttek részére relaxációs órákat tartunk.

Budapest - Tátra sóbarlang

Budapest - Tátra sóbarlang

A Tátra Sóbarlang kezelőközpontjában található az 50 m2-es, két helyiségből álló sóbarlang, valamint további kezelőhelyiségek, ahol egyéb gyógyszermentes természetgyógyászati szolgáltatásokat vehetnek igénybe vendégeink (testmasszázsok, akupunktúrás kezelések, allergiavizsgálat, fülgyertyázás, dohányzásról leszoktatás, Bach-virágterápia, légzésterápia, stb). Szolgáltatásaink köre folyamatosan bővül, a lehetőségekről az egyéb kezeléseink menüpont alatt tájékozódhatnak.

Hirdetés
Budapest - Újpesti Sóbarlang

Budapest - Újpesti Sóbarlang

Amikor az ember beteg, vagy egészségügyi problémákkal küszködik, a szervezete kristálytiszta levegő után kiált. Olyan atmoszférára van szüksége, ahol fellélegezhet és feltöltődhet, majd sikerrel felveheti a kesztyűt a betegségekkel szemben. A sóbarlang pont ilyen vírusmentes, pihenő övezetet jelent minden felfrissülni vágyó számára. A sóterápia egy olyan gyógymód, ami 100%-ban természetes, szervezetbarát megoldás. Segítségével számtalan betegség eredményesen kezelhető, vagy hatékonyan megelőzhetők olyan kínzó mindennapos problémák is.

Budapest Heim Pál Holt-Tengeri Sóbarlang

Budapest Heim Pál Holt-Tengeri Sóbarlang

Sóbarlangunk Budapest szívében, a népszerű Ráday utcától egy percre, a Lónyay-Erkel utcák sarkán található. Sóbarlangunk egyedülálló klímájának, tiszta levegőjének és a holt-tengeri só gyógyító hatásának köszönhetően az itt töltött 45 perc alatt szervezete megnyugszik, az allergiás és asztmás problémák enyhülnek, a só jódtartalma a gondolkodást felfrissíti, a véráram pedig napokra feltöltődik létfontosságú ásványi sókkal.

Budapest, Erzsébeti sókuckó

Budapest, Erzsébeti sókuckó

Erzsébeti sókuckó központban található.Javulás szelíd gyógymóddal!Kinek ajánlott?A különleges eljárás a leglátványosabb javulást az allergiától vagy asztmától szenvedő betegeknél produkálja, de rengeteget segít a krupp, a szénanátha, a légcsőhurut, az arcüreggyulladás, az orrmelléküreg-gyulladás, a fülgyulladás és hangszálgyulladás, a hörghurut és egyéb gyulladásos légúti betegségek kezelésében is.A só amellett, hogy tisztítja a tüdőt és a hörgőket, segít a slejm felszakításában, felbontja és meglágyítja a nyálkát a tüdőben.Gyermekeket sóhomokozóval várjuk!

Budapest: Kristálysóbarlang

Budapest: Kristálysóbarlang

Sóbarlang Budapesten 23 tonna himalájai kristálysóból az Oktogontól 3 percre! Sóterápia, sólámpa, sótégla szaküzlet, Sóbarlang, sószoba, sókamra építés! Sóbarlang, Sókamra, Sószoba és egyéb Sóterápia Helység, Sódekoráció teljes körű professzionális kivitelezését vállaljuk himalájai sótéglából.

Csepeli Sóbarlang

Csepeli Sóbarlang

A levegőben lévő mikronnyi méretű sókristályrészecskék megtapadnak a tüdőben, majd feloldódva megsemmisítik a baktériumokat, allergéneket, inaktiválják a káros mikroorgaizmusokat, így megtisztítva a tüdőt, gyógyítva a szervezetet. Mivel Magyarországon nincsenek természetes sóbarlangok, elhoztuk a Himalája tiszta levegőjét, hogy gyógyulhasson természetes módon, gyógyszerek és mellékhatások nélkül.

Gyöngyös-Sóbarlang

Gyöngyös-Sóbarlang

A speleoterápiát, azaz a sóbarlangban lévő klíma egészségre kedvező hatását az orvosok is elismerik. E különösen hatékony alternatív terápiát a sóbarlang egyedülálló mikroklímájának köszönhetjük. A Jó-Só Kft. által üzemeltetett sóbarlang gyógyító hatású, természetes kősókristályból készült, melyek a falakat és a padlót befedik.

Kazincbarcika Somadrin sóbarlang

Kazincbarcika Somadrin sóbarlang

Évszázadok óta közismert tény, hogy egyes barlangok, illetve sóbarlangok és a sós tengeri levegő az emberi szervezetre, főként a légzőszervekre jótékony hatást gyakorol, amit a népi gyógyászat régóta folyamatosan használ. A sóbarlangban szabadalmaztatott, védjegyzett SOMADRIN sóoldatot használok, amely egy speciális kristályszerkezetű, telített sóoldat, csak természetes anyagokat tartalmaz. A párolgása következtében létrejött klíma megközelíti, de bizonyos értelemben felül is múlja a természetes barlangok hatását és mindenféle helyhez kötöttség nélkül képes megvalósítani, úgymond 'helybe vinni' a sóbarlangok klímáját.

Kistarcsa - Sóbarlang

Kistarcsa - Sóbarlang

Környezetünk szennyezettsége évről évre nagyobb és ezzel együtt növekszik a légzőszervi betegek száma is. Ma már nem kell drága külföldi gyógykezelésekre költeni és az időnkkel is takarékoskodhatunk. A sóbarlang terápia hatékony kezelés, az egyik legkorszerűbb fajtája a sóaeroszolos eljárás amely során negatív ionú sószemcsékkel telített levegőben pihennek a páciensek

Tuti menü