Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sóterápiás eszközök képes leírás - Sóbarlang.tlap.hu
részletek »

Sóterápiás eszközök - Sóbarlang.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sobarlang.tlap.hu » Sóterápiás eszközök
Keresés
Találatok száma - 8 db
Dr. Wolf sóterápia, sószoba építés

Dr. Wolf sóterápia, sószoba építés

A cégünk által kifejlesztett és alkalmazott száraz sóterápia mellékhatásoktól mentes, orvosilag elismert gyógymód. A terápia kialakításánál speciális sófalakat építünk. Természetes parajdi kősó felhasználásával, így a sós mikroklímát természetes úton, porlasztórendszerek felhasználása nélkül alakítjuk ki. A száraz sóterápia használata során fokozódik a légzőszervek nyálkahártyájának aktivitása, öntisztulása. Enyhülnek, illetve teljesen meg is szűnhetnek a gyulladásos folyamatok, mint pl. az arcüreggyulladás, homloküreg-gyulladás, vagy a hörghurutgyulladás. Továbbá a légúti megbetegedések, allergia, asztma, nátha esetén is bizonyítottan hatékony. De a magas vérnyomás, szívproblémák, alvászavar és dohányzás okozta irritációk is hatékonyan kezelhetők vele, és immunrendszer erősítő hatású.

Ezoterikus kövek

Ezoterikus kövek

A kövek használatának több ezer éves története van, mind gyógyító hatásuk, mind ezoterikus vonatkozású és természetesen esztétikai is. Szerencsekövek, talizmánkövek, ezoterikus kövek, ásványok, kő, kövek, kristályok, drágakő, féldrágakő, marokkő, gyógyító ásványok, horoszkópkövek, ékszer, gyöngy, dísztárgy, ajándéktárgy. Gyógyító hatásukat többnyire a betegségek okozta energiagátak feloldásában látják. Ez azonban természetesen nem tudományosan megalapozott meglátás. És bár egyes kövek, mint például a sókristály (sólámpák) gyógyító hatásai - a só által leadott negatív töltésű ionok pozitívan hatnak a légutakra, légúti megbetegedésekre; idegfájdalmakra; magas vérnyomásra; reuma ellen -, vagy akár bármelyik kő színén keresztül alkalmazható színterápiás hatása tudományosan elismert tények, mi mindenesetre felhívjuk minden olvasónk szíves figyelmét, hogy véleményünk szerint is a fenti példákon túlmutató, tudományosan nem bizonyított, esetleges további gyógyhatások inkább pszichés jellegűek, tehát orvos által előírt kezelést, orvosi utasítást semmiképp ne helyettesítsenek velük!

G-OLDLake sókamra, sókabin

G-OLDLake sókamra, sókabin

A G-OLDLake Sókamra Elviszi Önhöz a Só varázsát. Vállaljuk, komplett sókamrák sókabinok és sóbarlangok tervezését és kivitelezését a családi kiviteltől a nagyobb igénybevételű közösségi helyiségekig, legyen az akár az épületben, vagy a szabadban, egy faházban. Egyedi igényekhez igazodva tervezzük sóterápiáinkat. . Minőségi egyedi termékek egy életre! G-OLDLake szauna termékek választása egy kamatozó befektetés, mely egészségének megőrzését és immunrendszerének megerősítését szolgálja! Ön választ! Mi építünk. Több éves szauna gyártói tapasztalatunkra alapozva tudjuk, hogyan ötvözzük a jövő technológiáját a már jól bevált tradíciókkal.

Pakisztáni sótégla

Pakisztáni sótégla

A pakisztáni sótégla vöröses-sárgás. Hátulról megvilágítva kellemes hangulatot biztosít a helyiségnek. Kiválló kiegészítője lehet a romániai sótéglából épített sókamrának, sószaunának. A sókamrák fontos tartozéka továbbá egy ionizátor, amely biztosítja a levegő sótartalmát, egy 1%-os sóoldat elpárologtatásával. Az ionizátor megtisztítja a levegőt a por megkötésével, továbbá ingermentes környezetet biztosít.

Saját sószoba

Saját sószoba

Amikor otthoni sószobáról beszélünk, természetesen nem a profi sótermekre gondolunk, amik a valódi sóbarlangok teljesen kiegyenlített, tiszta, sós levegőjét és gyógyhatását kínálják Önnek. Ne gondoljon nagy varázslásokra, horribilis beruházásokra! Kezdheti akár kis lépésekben is, szép lassan növelve az alkalmazott kristálysó mennyiségeket, ahogy anyagi eszközei engedik, illetve ahogy egészségi állapota megköveteli.

Só pára

Só pára

Ezt a weboldalt egy úgynevezett kristálysó-ionizátor vagy más néven sópárásító készüléknek szenteltük. Olyan ultrahangos, hidegpárásító készülékről van szó, amely speciális membránjával nem csak vizet, hanem sóoldatot is képes elporlasztva a levegőbe juttatni. Köztudomású, hogy a (hideg) sópára - a tengerpartok és sóbarlangok sós levegőjéhez hasonlóan - hatékonyan enyhíti egyes felső légúti (hurutos, allergiás és kruppos) megbetegedések tüneteit, elősegíti azok gyógyulását.

Sóbarlang építés

Sóbarlang építés

Sóbarlang, a kellemesen megvilágított, sótéglából készült helység kivitelezését vállaljuk. Sóterápia, orvosilag igazolt hatás a légúti betegségekkel szemben. Több éves tapasztalattal és számtalan referenciával vállaljuk kulcsrakész sóbarlangok építését, kivitelezését. Mi a sóbarlang? Kellemesen megvilágított, sótéglából készült helységben a só gyógyító hatását aknázza ki a sóbarlang.

Sóbarlang otthon Salvus gyógyvízzel

Sóbarlang otthon Salvus gyógyvízzel

A Salvus sóbarlang sókamrában a Salvus gyógyvízből ultrahangos párásító készülékkel ködöt állítunk elő. A képződő ködcseppek a Salvus gyógyvízben oldott anyagokat tartalmazzák, néhány mikrométer átmérőjűek, így elérik a mély légutakat is.

Tuti menü